Hüthum,

Hüthum, Borghees i Klein-Netterden

Szanowni Państwo,
drodzy Współmieszkańcy,

bliska mieszkańców polityka mieszkańców Hüthum dla mieszkańców Hüthum to od dziesięcioleci wyzwanie naszej CDU na miejscu. Nieskomplikowane działanie, dostępność i zakorzenienie na miejscu, to jest to, co wyróżnia nasz zespół składający się z członków Rady Gregora Reintjesa, Herberta Ulricha, Erika Arntzena oraz naszych trzech naczelników Elmara Bollwerka (Hüthum), Richarda Willemsena (Borghees) i Herberta Scheersa (Klein-Netterden).

Odbywające się każdego roku obejście po dzielnicach, zjazd CDU w Hüthum z licznymi gośćmi, na który przybywają najważniejsi politycy, oraz spotkania dotyczące aktualnych tematów z zakresu polityki komunalnej (Betuwe, sieć światłowodowa, budowa wału, prace budowlane, sprawdzanie szczelności itd.) to tylko kilka przykładów pracy CDU na miejscu.

Zawodowo jestem odpowiedzialny jako referent w Verband der Ersatzkassen e.V. za sprawy związane z umowami. Honorowo angażowałem się przez lata jako ławnik i ostatnio do dnia 31.12.2013 r. byłem honorowym sędzią Sądu Krajowego w Kleve. Ponadto jestem doradcą ubezpieczeniowym Deutsche Rentenversicherung. Proszę się nie wahać i skontaktować się ze mną, aby przekazać mi sugestie, opinie lub krytykę.

Erik Arntzen